IT konsalting

Nudimo širok spektar IT konsalting rešenja, migraciju, nabavku opreme i upravljanje IT infrastrukturama

IT konsalting za vašu firmu

Kao specijalisti za IT rešenja, Skyneting je savršen izbor za vašu firmu u oblasti visokokvalitetne IT konsalting usluge. Naša konsalting klijentela kreće se u rasponu od poznatih brendova u vodećim Srpskim agencijama do manjih firmi koje žele da se takmiče kroz upotrebu novih tehnologija. Bilo da želite da primenite cloud servise u poslovanju, sprovedete istraživanje o mogućnosti IT unapređenja u kompaniji ili upravljati postojećom hosting infrastrukturom i snizite troškove, mi smo tu da Vam pomognemo.

Vaš posao na prvom mestu

Razumemo da su sva preduzeća različiti i nikada vam nećemo predložiti rešenje "jedna veličina odgovara svima". Naša rešenja mogu biti prilagođena jedinstvenim potrebama vašeg poslovanja: bilo da ste veliki ili mali, bez obzira na industriju, bez obzira na sektor, možemo vam pomoći da vaša firma unapredi tehnologiju. Kao specijalisti na IT tržištu, imamo jedinstvenu perspektivu i možemo vam pomoći da primenite naše znanje u širokom spektru vaših ciljeva. Ovde smo da budemo vaš partner, možemo da radimo ad-hoc sa vama ili na osnovu ugovora - sa postojećim timom ili sa trećim licima u nalaženju rešenja koje će odgovarati vama. Uvek ćemo biti otvoreni i iskreni o opcijama sa kojima se suočavate i nismo motivisani da favorizujemo nikoga u rešavanju problema.

Dosledan pristup

Uz naše konsultantske usluge, dobićete direktan pristup jednom kontaktu koji može da sagleda celeokupan proces vašeg poslovanja i izazove sa kojima se suočavate i tako vas bolje posavetovati. Uvek ćete znati šta da očekujete od nas: mi smo transparentni sa našim cenama i uvek ćemo biti otvoreni sa vama. Za razliku od drugih konsultantskih firmi, uvek ćemo težiti da izgradimo veze sa vašim postojećim partnerima i zaposlenima, tako da možemo realizovati bilo koji od vaših zahteva brzo i neprimetno. Možemo brzo uspostaviti kontakte u vašem poslu tako da uvek radimo sa pravim ljudima, što znači da možemo brže i efikasnije da odgovorimo vašim potrebama. Takođe ćemo raditi na tome da su bilo koja od naših rešenja u potpunosti kompatibilna sa postojećom infrastrukturom.

Monitoring i obezbeđivanje kvaliteta

Kroz investiciju u naše sisteme za monitoring i podršku, možemo efikasno pratiti, delovati i dodeliti prioritete vašim zahtevima i lako sarađivati na projektima zajedno. Svi naši ugovori su dopunjeni SLA (Service Level Agreements) ugovorima o pružanju usluga tako da dobijete konzistentan nivo usluga i brz odgovor na sve incidenata. Ova formula nam je omogućila da ispoštujemo i najsloženije ugovore na vreme i unutar budžeta za naše klijente.

Kontaktirajte nas

Ako ste u potrazi za unapređenjem svoje IT infrastrukture, poboljšanjem feleksibilnosti vaše organizacije i unapređenjem donošenjem odluka kada su u pitanju nabavke i upravljanje tehnologijom, mi smo tu da pomognemo. Pozovite nas ili pošaljite nam e-mail danas, a mi ćemo vas kontaktirati kako bi razumeli jedinstvene potrebe i izazove vašeg poslovanja.

back to top