WiFi HotSpot Sistemi

WiFi HotSpot rešenje nove generacije. Neka vas vaši korisnici reklamiraju.

WiFi HotSpot Sistemi

HotSpot je sistem za povezivanje na Internet koji se ugrađuje u Vaš ruter. Kada se Vaš klijent konektuje na router pokreće se browser gde mu se nude više opcija za logovanje kako bi dobio Internet konekciju na svom uređaju.
Kome su namenjeni WiFi HostSpot sistemi: hoteli, apartmani, kafići, barovi, restorani, picerije, tržni centri, marketi...

Koje su prednosti korišćenja SkyNeting SPOTER HotSpot sistema?

Reklamirajte svoj lokal putem Facebooka besplatno.
Prikupite mail adrese svojih klijenata i obaveštavajte ih o promocijama.
Anketirajte svoje klijente.
Postavite reklamu koja će biti vidljiva putem wireless-a u Vašoj okolini.
Povećajte posećenost svoje Facebook stranice ili sajta.
Zaradite tako što ćete ponuditi jače internet pakete svojim klijenata.
Omogućite svojim klijenata lakše logovanje na internet.
Zaustavite zloupotrebu i zagušenje Vašeg wireless sistema.

Pogledajte Spoter HotSpot Demo
Pogledajte Spoter Admin Panel Demo

Spoter Network Demo

FREE HotSpot paket

Kada nudite besplatnu internet uslugu u Vašem lokalu, zašto da se ne reklamirate?
Nakon na izgled otvorenog WiFi-ja bez potrebe za unošenjem lozinke, klijentu se nakon povezivanja na HotSpot, na mobilnom uređaju ili laptopu pokreće stranica dizajnirana prema vašim zahtevima, sa vašim logoom ili tesktom sa kojim ćete najbolje predstaviti vaš biznis.

Zaštite vaš Wi-Fi

Nakon što je vaš klijent dobio stranicu sa vašim podacima, potrebno je da u polja username and password unese podatke koje će dobiti od osoblja ili koje može pročitati sa meni karte ili flajera. Nakon unošenja podataka korisnik može početi korišćenje internet usluge.

Zaustavite zloupotrebu mreže

Svaki korisnik ima ograničenu brzinu pristupa internetu. Na ovaj način ćete sprečiti zagušenje na mreži, nekontrolisanim download-om.

hotspot cafe

Social FREE HotSpot paket

Prikupite čekiranja i postove na zidu

Dok dajete besplatnu internet uslugu u Vašem mestu, možete promovisati vašu Facebook stranicu, skupljanjem novih "chek-ins" i društvene preporuke svojih potrošača. To povećava vaš biznis, vašu vidljivost na društvenim mrežama, angažovanje kupaca i potrošača.
Novi "chek-in" znači više angažovanih korisnika. Prema Facebook-ovim podacima prosečni korisnik ima 130 prijatelja, koji takođe mogu videti vašu stranicu i vaš post u trenutku kada se njihov prijatelj čekira u vašem mestu. To znači da u zavisnosti od broja fanova koje imate, pomnoženo sa brojem njihovih prijatelja koje oni imaju, vaš sadržaj može postati viralan.

Bez lozinke i pristupnih kodova

Nakon konektovanja na WiFi mrežu, korisnik na displeju dobija stranicu dizajniranu prema vašim zahtevima. Nakon klika na dugme "Check In", korisnik se preusmerava na vašu Facebook stranicu, gde se automatski čekira.
Nema potrebe za postavljanjem lozinki i prenošenja istog klijentima od strane vaših zaposlenih.
Facebook stranica se pojavljuje automatski i optimizovana je za mobilne uređaje.

Limited free+pay per use hotspot

Privucite vaše klijente time što ćete im pokloniti 20 min. FREE interneta

Probajte da privučete klijente tako što ćete im dati besplatih 20 minuta korišćenja internet usluge dok borave u vašem lokalu.
Nakon isteka perioda besplatnog korišćenja probajte da zaradite na internet usluzi.
Svakom od nas je internet u nekom trenutku bio jako neophodan da dođe do određene informacije, da primi ili pošalje e-mail... U tom trenutku spremni ste da platite internet uslugu.
Ponudite vašim klijentima da nakon isteka promo perioda mogu da dokupe internet vreme i obave svoj posao i zadovoljni osnovnim uslugama koje nudite, budu zadovoljni i internet uslugom.

Kako sistem funkcioniše?

Sistem funkcioniše tako što nakon prvog logovanja, koje je vrlo jednostavno bez pristupnih šifara ili posebnih kodova, klijent ima vremenski ograničenu sesiju odnosno korišćenje interneta vremenski je ograničeno. Nakon isteka perioda besplatnog korišćenja korisnik kupuje internet vreme po ceni koju vi odredite, dobija jedinstveno korisničko ime i lozinku, loguje se i nastavlja da koristi internet uslugu.

Kontaktirajte nas

Ako ste u potrazi za unapređenjem svoje WiFi infrastrukture, pozovite nas ili pošaljite nam e-mail danas, a mi ćemo vas kontaktirati kako bi razumeli jedinstvene potrebe i kreirali najpovoljniju ponudu za vas.

back to top